אני מאושר ושמח לבשר על כך שהשמדתי פורום בתפוז  
כותרתו היא "חוק ומשפט"
(לינק: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=145)
אבל כמו שהוא נראה כעת זה יותר כמו "עיי חורבות"
לא נותר ממנו זכר 
חירעתי אותו עד היסוד ואפילו מעבר
כזאת עבודת טרוליות יפה לא נראתה כבר זמן רב
ובסך הכול לקח לי משהו כמו שעה וחצי 
(התייעלתי תוך כדי - פעם הבאה אני מתקתק את זה בפחות משליש מהזמן הזה)
אפילו ירדתי על הבן שרמוטה המזדיין בתחת שמנהל אותו
ששמו ערן שפילינגר
(איזה שם של אשכנזי קטן ומניאק שהיה חוטף מכות בבית ספר כל יום, הא? שלא להזכיר את האונס שהוא בטח עבר בתוך המשפחה)
אני ממליץ בחום להציץ בארכיון הפורום
השמדתי אותו 5 עמודים אחורה :-)
תפוז הקוקסינלים לא יודעים מאיפה זה בא להם
איזה כיף 
צריך להוציא את יוני שלזינגר להורג בבעיטות מזעזעות לשיניים עד שישברו לו כל השיניים ויכנסו לו לגרון וכשהוא יתחיל להיחנק מהדם של עצמו, להוריד לו על הראש מכות פטיש רצחניות |
ושהצפת את הפורום השתמשת בפרוקסי?
כי אם לא תפוז יגישו נגדך תלונה במשטרה וסיכוי סביר מאוד שיעמידו אותך לדין על כך. |
האמנם?
על מה בדיוק?
צריך להוציא את יוני שלזינגר להורג בבעיטות מזעזעות לשיניים עד שישברו לו כל השיניים ויכנסו לו לגרון וכשהוא יתחיל להיחנק מהדם של עצמו, להוריד לו על הראש מכות פטיש רצחניות |
מה לא ברור?
היות ואתה מסרב לענות, נדע את התשובה רק ביום שני-שלישי...
לא עצרו אותך = השתמשת בפרוקסי
כן עצרו אותך = לא השתמשת בפרוקסי |
אוףףף איך האייקון FACE חסר פה...
לך, לך הביתה... באמת שאין לי כוח
אמן תעצר.
בעבר כבר ספק האינטרנט שלך ניתק לך את האינטרנט בעקבות תלונות רבות מצד תפוז.
יש להם את הפרטים ההיסטוריים שלך.
כן השתמשת בפרוקסי לא השתמשת בפרוקסי אתה תעצר =)
מצא חיים. |
יא אפס עלוב מסמורטט ופאתטי? חחחח
לא רק שאתה בא לפה לריב איתי על פארש בלי שזה יתן לך כלום
אתה גם ממשיך להתנצח למרות שאני אומר לך במפורש שאין לי זין לטמטום שלך ושתעוף ממני
(כמה אפס מאופס צריך להיות בשביל להידבק למישהו שאתה לא מכיר בכוח?)
ומאיפה בדיוק הבאת את הסיפור הזה עם ספק האינטרנט אין לי מושג
כן, מטומטם עלוב, להיעצר... בדיוק...
עזוב להיעצר... אני הולך למחנה עבודה, לגולאג
חחחח
איזה גוש חרא נטול מוח
|
לגמרי! :-)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
נראה שאם היה בלאגן הוא נמחק. |
הוא פשוט מנוטר עכשיו, אחרי הפוגרום שעשיתי שם חחחחחחח
ולדעתי הוא יישאר מנוטר עוד ה-ר-ב-ה זמן :-)
הם יודעים יפה מאוד שברגע שהניטור יוסר - יבוא מגה-פיגוע נוסף
חחחחח
תפוז הם הרי אפסים ואין להם שום פתרון טכני וגם לא יהיה
(הם בקושי יכולים למצוא את חור התחת שלהם בשביל לגרד אותו)
וזאת, למרות ההבטחות שהמנהל מפזר שם לפתאים שלו חחחח
(יש מישהו שבאמת יכול לאכול את הלוקש הזה שלתפוז יש פתרון אחר להצפות מלבד ניטור?!)
;-)
אל תעלם שוב
הבלאגן כמובן נמחק, מטבע הדברים
אבל לקחתי זאת בחשבון ולכן נתתי עוד פוש של הצפה
ורואים זאת יפה בארכיון (לכן הפניתי לשם)
הצפתי את הארכיון 5 עמודים אחורה
מאז המבול של נוח לא היה כזה דבר
כמה דברים שאני לא מבין:
1) בכל פורום, יש קישור לעמודים הפעילים בתחתית הפורום. בפורום חוק ומשפט אין כזה. זה בגלל ההצפה שלך?
2) למה הם לא מחקו דברים? בעייה בשבילם?
3) יש להם מנגנון שמזהה הצפות, אבל אותך זה לא חסם. למה? ואיך שלחת כ"כ הרבה הודעות באותה דקה? יש לך BOT? |
אני באופן אישי מרגיש מבוייש שמתחנגל מזויין כזה חולק איתי אזרחות לא כול שכן הוא מנהל איפשהו, יצור מזולזל השאלה איך מעיפים אותו מתפוז. |
תן לי מייל שלך, יש לי מידע שיעניין אותך
ושלא כדאי כל כך לפרט אותו פה
|
אני אספר פה, בפורום פתוח, מי אני , בזמן שאתה יכול להשתמש בשם בדוי.
באארור.
בוא נגיד ככה. אני י.ב.
גר בר'.
|
אני כותב פה תחת הניק המוכר שלי בתפוז
(אני הטרול הכי מושמץ בתפוז והכי מוכר)
אין שום סיבה שאני אפרסם את שמי כי זה לא רלוונטי לכלום
אני בסך הכל התכוונתי שתזדהה לפי הניק התפוזי שלך
כדי שאני אוכל לוודא מי אתה עפ"י הכתיבה שלך בתפוז
ושאתה לא שייך לאוכלוסיית המזדיינים בתחת של האתר
(אבל אין ממש סיבה שתבין את זה, כי זה רק כתוב בהודעת המנהל שנעוצה פה למעלה ובכל הזדמנות אפשרית)
אבל, לפורום הדפוק הזה אין אפשרות לשלוח הודעות פרטיות.
הייתי שולח לך בשימחה, אבל פשוט זה רק בפורום, ואז כוווווולם (כל המזדיינים שבפורום הזה, חוץ ממך, כמובן) יראו את זה.
ואז מה ?
לא בא לי טוב לרשום את הניק שלי בפורום פה.
יש לי משתמש בתפוז משנת 2007. תאלץ להאמין לי.
או שלא.
|
זה הפורטל הדפוק הזה שלא מאפשר הודעות(היה פה דיון על זה אגב)
שהפורום הוא רק חלק ממנו
(הידע שלך במחשבים לא ממש מגיע רחוק, אני רואה)
בקיצור, אחינו, אתה מבזבז לי את הזמן
אם אתה מפחד על המוניטין המעפן שלך בתפוז - מקומך בודאי לא איתנו
אז באיזו חוצפה בדיוק אתה מבקש מידע שרק טרולים אלימים במיוחד אמורים להיחשף אליו?
אתה אשכרה מטומטם...בחיי
מה נראה לך, זה בית זונות פה?
כל פלוץ ברוטב שנכנס זוכה להיכנס בסוד העיניינים סתם כי הוא מעלה הודעה אנונימית מהתחת שהוא רוצה מידע?
צריך לפחות להרוס פורום או שניים לפני שבכלל זוכים לכבוד הזה