ובכן, אני מאמין שיוני "הזונה ממין זכר" שלזינגר אינו זקוק לכך שיציגו אותו בפניכם, קוראים יקרים שלי
אל אזני מי בתפוז לא הגיע שמעו של האגזוזן המחליא הזה?
מנהל אשכול "חברה ויחסים"
אבל הנה משהו שלא כולכם ידעתם:
יוני שלנו, מנצל את מעמדו הרם(פחחח...) בתפוז בשביל להביא במנהלות כונפות רבות ככל האפשר
ותקשיבו מי כבר טעמה מהזין הרופס שלו... מוכנים?... זוהי לא אחרת מאשר סיליין בריאת-הבשר, מנהלת פורום סטוצים לשעבר.
האישה ההיפופוטמית הזו, הסובלת זה כמה עשרות שנים מ-morbid obesity, ועומדת כיום על בערך 250 קילו
היא היתה מושא תשוקתו של האפס שלזינגר
(אם בכלל הייתם צריכים איזושהי הוכחה לאפסיות העגולה והמושלמת של החרפה-על-רגליים הזה)
ועוד לחשוב שהוא נמצא שם על תקן אביר-הפמיניזם והמלוקקות ואחראי על רדיפת טרולים בעלי זכריות מתפרצת מדי
איזו צביעות, איזה רקבון עלוב של האתר המביך הזה!
אבל נו, אני סוטה מהנושא...
מעשה שהיה כך היה:
יוני ארגן מסיבה אצלו בבית, ואירח שם את אמילי, היורשת של סיליין בתפקיד מנהלת פורום סטוצים
(וכונפה דוחה ברמות ואומללה ברמות בזכות עצמה... אגב, היה לי העונג לצחוק עליה קצת... אם מישהו רוצה את המייל שלה, אז קחו ותהנו גם אתם emily.barbi.doll@gmail.com
היא בחורה כזאת עלובה - היא תזרוק את עצמה למיטה של השמוק הראשון שיקרה בדרכה - ע"ע שלזינגר האגזוזן)
ובכן, אחרי שהוא סיים לתקוע קצת את אמילי
ולתת לה לחדור ולפמפם גם אותו בעזרת דילדו
הוא התפנה לאורחת הכבוד של המסיבה המטרידה הזו - סיליין
והתענג היטב על החור המשומן שלה, מוקף המשמנים
ממש ביטוי מושלם לגילוי עריות פנים-תפוזי
אוי, הבחילה!
איזה יצורים מנהלים את האתר הזה...
צריך להוציא את יוני שלזינגר להורג בבעיטות מזעזעות לשיניים עד שישברו לו כל השיניים ויכנסו לו לגרון וכשהוא יתחיל להיחנק מהדם של עצמו, להוריד לו על הראש מכות פטיש רצחניות