פרס חוגג עם נשות ויצו גלובס נצפו: המשנה לראש הממשלה השר סילבן שלום ורעייתו ג'ודי, נשיאת ויצו לשעבר רעיה יגלום, יו"ר ההסתדרות הציונית העולמית אברהם דובדבני, עו"ד נחום פינברג, איציק אלדן, רוני פורטיס מנכ"ל הילטון תל-אביב, ג'ניס גילרמן, איש העסקים יונס נזריאן ורעייתו סוראיה ורבים נוספים. עמוס שפירא, נשיא אגודת הידידים של אוניברסיטת תל-אביב ומנכ"ל סלקום לשעבר, וגליה מאור, מנכ"לית בנק לאומי שהודיעה על פרישתה מתפקידה בעוד מספר חודשים, מתרגלים לחיים באזרחות. השניים הגיעו עם בני זוגם לסינמה סיטי גלילות להקרנת הבכורה של הסרט הישראלי "רסיסי ...
הסיטי: מה חנך דוד עזריאלי? NRG מעריב ובאותו נושא כתבה גם ג'ודי ניר מוזס שלום: "אין לי דבר וחצי דבר נגד לפיד, שליט ואחרים. הם אנשים מאוד איכותיים ואני מאושרת, בלי ציניות, לראותם בכנסת. חבל רק שאנשים שווים אך לא מפורסמים לא מגיעים לשם. גם כי אין להם סיכוי מול הסלבס. אני מודה שאני מעריצה, מחבבת ומעריכה מאוד את העיתונאי יאיר לפיד. אין כותבים כמוהו וברור שזו מתנה לציבור שהוא נכנס לפוליטיקה. שיצטרף לקדימה". ◄ בגשם שוטף התייצבו שלשום דוד עזריאלי, יו"ר קבוצת עזריאלי, בתו דנה עזריאלי; יוסי זינגר, מנכ"ל קבוצת גרנית הכרמל; ח"כ עוזי לנדאו, ...
פרס חוגג עם נשות ויצו גלובס נצפו: המשנה לראש הממשלה השר סילבן שלום ורעייתו ג'ודי, נשיאת ויצו לשעבר רעיה יגלום, יו"ר ההסתדרות הציונית העולמית אברהם דובדבני, עו"ד נחום פינברג, איציק אלדן, רוני פורטיס מנכ"ל הילטון תל-אביב, ג'ניס גילרמן, איש העסקים יונס נזריאן ורעייתו סוראיה ורבים נוספים. עמוס שפירא, נשיא אגודת הידידים של אוניברסיטת תל-אביב ומנכ"ל סלקום לשעבר, וגליה מאור, מנכ"לית בנק לאומי שהודיעה על פרישתה מתפקידה בעוד מספר חודשים, מתרגלים לחיים באזרחות. השניים הגיעו עם בני זוגם לסינמה סיטי גלילות להקרנת הבכורה של הסרט הישראלי "רסיסי ...
יש חגיגה: הדצים מתאחדים בבר מצווה ynet ידיעות אחרונות אורנה ומשה דץ, וביניהם חתן הבר מצווה בן דור חוץ מהדצים, שגם חוזרים לשיתוף פעולה מקצועי בקלטת ילדים חדשה, גם אלי יצפאן הגיע לעשות כבוד, האקס מהופה היי יגאל בשן, גרושתו של דודו טופז ז"ל רוני חן ובנם יונתן טופז, ג'ודי ניר מוזס, וגם שלום מיכאלשווילי וציון ברוך שהגיע אחרי הפרידה מהסטייליסטית ליאת אשורי. אז איך שני האחרונים קשורים לאבי דור? ובכן, אם בן דור מוכר לכם, זה כי הוא שיחק ב"עספור" בתפקיד איציק הצעיר. ואם זה לא מספיק קשור בשבילכם, אבי דור היה המדריך של ציון ושלום בלהקה שבה השתתפו בילדותם. ממש מה קשור. ...