|
 NRG מעריב |
האם מרינה מקסימיליאן היא פליטת הריאליטי הכי מצליחה?NRG מעריבסינגלים ברדיו, מופע חדש עם גיל שוחט, קמפיין של חברת אופנה, תפקידים ב"תמרות עשן" וב"ילדי ראש הממשלה". זה רק אנחנו או שמרינה מקסימיליאן בלומין פשוט בכל מקום? הנערה עם השיער הקצוץ, הגזרה העגלגלה, הקול העילאי והנשמה הבוגרת נגלתה אלינו לראשונה בהיותה בת 20 בעונה החמישית של תכנית הריאליטי "כוכב נולד". אז נתפסה מרינה מקסימיליאן בלומין כעוף מוזר בעל שם ארוך במיוחד, שהשתעשע עם שירים בסגנון ג'ז ונתן להם פרשנות תאטרלית ולא שגרתית. העובדה שהעולה מאוקראינה לא שירתה בצבא, "כיכבה" בשנת 2008 בקמפיין נגד השתמטות, ... |
(RSS) |  mako |
"אני חיה בסרט שאני גילה אלמגור הקטנה"makoחמש שנים מאוחר יותר, התקבלה לעונה השנייה של האח הגדול. "לאודישן של האח הגדול, אמא שלי נלחמה איתי שאלך. עד עכשיו שאני חושבת על כל התהליך שעברתי שם, אין לי מושג איך הכל התגלגל בצורה כל כך מושלמת" מספרת אלין. בתקופה האחרונה אלין שורפת את המסך - קמפיינים, בלוג באתר mako, תכנית בביפ, ותפקיד בדרמה המוערכת 'תמרות עשן' של HOT. "כשהייתי על הסט שאבתי כמה שיותר מכולם שם כי כולם שם כל כך גדולים ומצליחים. אלה אנשים שמסמלים הצלחה בשבילי". לפני שנתיים פגשה אלין במסיבה את אלישי כדיר, היום כדורסלן בהפועל ירושלים. ... |
(RSS) | |
"תמרות עשן": רני בלייר נכנס לכלאוואלה!צפו רני בלייר הוא אדם עם אנרגיות אחרות, את זה יודע כל מי שראה או קרא ראיון עם הבמאי הנהדר הזה, שאחראי על יצירות מופת כמו "שבתות וחגים", "פרשת השבוע" ו"אדמה". עתה, עושה בלייר מעבר מפתיע דווקא לעמדת השחקן. זה קורה ב"תמרות עשן" המשודרת הערב (שלישי, HOT), שם מגלם בלייר את מנהיג הכת שמעיה פת, הפוגש בכלא את החוקרת לאה קפקא (אפרת בן צור) המצוינת לשיחה צפופה במיוחד. בלייר כמובן ממשיך לביים: ממש בימים אלה הוא עובד על "שביתה", סדרה חדשה שהוא מצלם ל-yes עם שלום מיכאלשווילי, אלון אבוטבול, רותם זיסמן וכוכבים נוספים. ... |
(RSS) |
|