|
 גלובס |
הסדרה "ישראל" של ישראל קטורזה נמכרה להפקה בארה"בהארץ"ישראל" היא הקומדיה המצליחה ביותר ששידר ערוץ 10, והיא עוסקת בעיקר בקטורזה, אשתו (הילה סרג'ון) וחברו הטוב (שלומי קוריאט), שבכל פרק מגיעים ללוקיישן אחר ומסתבכים בסיטואציה הקשורה אליו (מסעדה, בית מלון, חתונה ועוד). בימים אלו פועלים אולפני הרצליה על מכירת הפורמט לסדרת הדרמה־מתח "תמרות עשן" גם לחברת ההפקה האנגלית STV לאחר שהאופציה להפקה נמכרה גם לארה"ב ולצרפת. מערוץ 10 נמסר: "אנחנו מברכים את יוצרי הסדרה ואת מנהלי אולפני הרצליה. זו הפעם הרביעית בתוך שנה בה רשת טלוויזיה בינלאומית גדולה רוכשת לשדור סדרת דרמה ...הסיטקום "ישראל" נמכר לרשת ABC האמריקאיתגלובסall 2 news articles » |
|  ynet ידיעות אחרונות |
"מתים לרגע": עלילה שחזרה לחייםynet ידיעות אחרונותעם או בלי רודברג, הכל מובן ומוכר, והגם שמעולם לא היתה לנו בטלוויזיה דרמה יומית ישראלית מקורית שמשלבת בין "האוס", "פלאש פורוורד" ו"תמרות עשן", איכשהו מן הרגע הראשון זה נראה מוכר כמו נעל בית. שבתוכה מצאתם, אמא'לה, עכבר מת. אל דאגה, עוד מעט הוא ישוב לתחייה. "מתים לרגע". יותר מדי נוזלי גוף (). "מתים לרגע". יותר מדי נוזלי גוף. חמישה סטודנטים מצטיינים נבחרים להיות עוזריו האישיים של פרופסור יהיר לרפואה וצוותו הנכלולי. בבית החולים כצנלסון - אתם לא רוצים להתאשפז שם גם אם התורים קצרים - מתקיימת פעילות חשאית שבה ... |
| |
מלכת הגשר: מי הגברת הראשונה של התאטרון היפואי?דה פוסטכיצד את, שחקנית מרכזית בתיאטרון, לא מככבת באותה מידה בקולנוע ובטלוויזיה, פרט לתפקיד הראשי שהיה לך בסדרה "תמרות עשן"? "אין לי הסבר לזה. יש לי מדי פעם גיחות לשם, אבל בדרך כלל מבלי שישימו משהו על הכתפיים שלי, כפי שקורה בגשר. אבל מה יש לי לחפש בטלוויזיה? הרי לרוב יש שם כל מיני תוכניות ריאליטי. האמת? לא ציפיתי לקבל את התפקיד ב'תמרות עשן'. זה היה מוזר שבחרו בי לתפקיד, אולי בגלל שאבחנו בי חשדנות מסוימת שהייתה טובה בשביל לשכנע כחוקרת". מוזיקה, סיפור אהבה. היא מתגוררת בצפון הישן של תל אביב, מול גן ציבורי גדול ... |
|
|