|
 NRG מעריב |
הבולדוג מ"הבורר" לא ישחק ערבי אצל ישראליםNRG מעריבשחקן תיאטרון פורה - בתאטרון באר-שבע, 'הבימה' ובעיקר בתיאטרון חיפה, עם גיחות לקולנוע ('קדוש', 'שנת אפס', 'איים אבודים'), ולטלוויזיה ('רביעיית רן', 'תיק סגור', ' תמרות עשן'). רק לפני שנה חזר לתיאטרון אחרי הפסקה בת ארבע שנים. בזמן הזה טעם מטריטוריה אחרת, טלוויזיונית. בעיקר התקבע ב'הבורר', זו שגם הכירה אותו לקהל רחב יותר. מה שרוב הקהל לא ידע, זה את שם השחקן שמאחורי עמרם בולדוג. "תשמע, אני שחקן תיאטרון הרבה זמן, מי שמכיר אותי מכיר אותי משם", אומר אבו-ורדה. "אני יכול להגיד לך ש-70 אחוז מהקהל שאני נתקל בו ומזהה ...and more » |
| |
הוליווד מחפשת את הלהיט הישראלי הבאהארץאלון ארניה, התסריטאי שהפיק את הפיילוט לגרסה האמריקאית של " תמרות עשן", כתב את העיבוד האמריקאי. חברת ההפקות של ג'רי ברוקהיימר (האחראית ללהיט הטלוויזיוני "סי-אס-איי") ואולפני וורנר קנו את העיבוד בשנה שעברה. השבוע התחייבה סי-בי-אס להפיק את הפיילוט של "בני ערובה" עם הבמאי ג'פרי נחמנוף ("הבוגד"). זו הסדרה הישראלית הראשונה שנקנתה לרשת טלוויזיה אמריקאית בשלבי פיתוח, ללא הפקת מקור ישראלית. חברת ההפקות של ארניה ורוב גולדברג, Scripted World, כבר מכרה השנה כמה דרמות לרשתות הטלוויזיה האמריקאיות. בין השאר "ריטר ...and more » |
|  NRG מעריב |
כך הפכו הסדרות הישראליות לדבר הכי חם בהוליוודNRG מעריבאחרי שנרכשה "בטיפול", טפטוף הסדרות הישראליות להוליווד הפך לשטף עם "דני הוליווד", " תמרות עשן", "החיים זה לא הכל" ועוד. כתב אל איי טיימס בישראל מנסה לפצח את סוד הקסם של הפורמטים המקומיים כשבארצות הברית שודר בחודש שעבר פרק הסיום של סדרת המתח "הומלנד" של רשת "שואוטיים", היה זה רק עוד ציון דרך מבחינתה של המדינה הקטנה שלנו, שהפכה לאחרונה לשחקן מפתיע בהוליווד. "הומלנד", ששברה את שיאי הרייטינג של "שואוטיים" לפרק סיום של עונה ראשונה, היא עיבוד של הסדרה הישראלית "חטופים". וזוהי רק אחת משורה של תוכניות בטלוויזיה ...and more » |
|
|