[Sign in][Main]

אוכל טעים לשבת

בהנהלת מיכל
 
      
 

חצילים כבושים משבת

מיכל
2010-11-14 19:38

לוקח להם כמה ימים אז רק עכשיו הם פה... 

מצרכים:

קילו חצילים קטנטנים לכבישה

ליטר ורבע חומץ 

כף מלח

ראש וחצי שום קלוף ופרוס 

קארי 

פלפלים חריפים 

אופן ההכנה:

מורידים את העלים של החציל וחורצים חריץ לאורך. 

מרתיחים בחומץ וכף מלח. 

כשמתקרר מעט שמים בכל חציל פרוסה או שתים של שום ומעט קארי. 

מסדרים בשכבות, מעל כל שכבה שמים פלפל חריף בוזקים מעט קארי וכמה פרוסות שום. 

שופכים מעל הכל את החומץ. 

מוכן אחרי יום או יומיים

מסוג הכבושים שמשתבחים עם הזמן. מחזיק מעמד חודשיים-שלושה במקרר אצלי זה לא מחזיק כל כך הרבה זמן מעמד. 

 


   
[] עוגת סולת מעולה  פיונה   2010-11-18 20:49 
   [] תודה פיונה אני אנסה אותה מחר  מיכל   2010-11-18 21:50 
   [] את מתבקשת להוסיף תמונות!  שמוליק   2010-11-19 02:23 
   [] באמת טעים  נעמה   2010-11-19 07:32 
      [] אשריך שזכית!  שמוליק   2010-11-19 07:40 
         [] אמן!  נעמה   2010-12-07 16:35 
         [] אמן כן יהי רצון  פיונה   2010-12-09 18:11 
   [] מבצע חיסול חמץ לפני פסח  מיכל   2011-04-07 21:13 
[]  חצילים כבושים משבת  מיכל   2010-11-14 19:38 
   [] התמונות לא יצאו טוב... יהיו בהמשך  מיכל   2010-11-14 19:47 
      [] שערוריה  שמוליק   2010-11-14 19:59 
         [] יש קופסא מוכנה לכבודך במקרר  מיכל   2010-11-15 11:44 
      [] תמונה  שמוליק   2010-11-17 23:51 
         [] תודה  מיכל   2010-11-18 03:56 
   [] השאלה היא  נעמה   2010-11-19 07:33 
      [] ועוד לא ענית..  נעמה   2010-12-07 16:41 
[] קישואים ממולאים  מיכל   2010-11-13 09:27 
   [] לא נעים לי להגיד  שמוליק   2010-11-17 11:07 
Page produced in: 0.05 Seconds.
2019-01-21 07:15 UTC

[RSS]