[Sign in][Main]

אוכל טעים לשבת

בהנהלת מיכל
 
      
 

אילתור על חריימה

שמוליק
2010-11-10 07:02

רכיבים:

עגבניות טריות חתוכות לקוביות/פרוסות.
רסק עגבניות
עגבניות מרוסקות
שום (לא חייבים לכתוש)
בצל בפרוסות דקות
פפריקה מתוקה (בשביל הצבע) וחריפה (בשביל החורף)
פלפל-צ'ומה (למי שאין, שיפצה בעוד שום ועוד פפריקה)
לימון כבוש
דג נסיכה. עובד טוב גם עם כל דג לבן. בתמונות השתמשתי בדג קוד קפוא כי עד שזזתי לשוק קנו לי את כל הנסיכה.

הערה לרכיבים: לא ציינתי כמויות, צריך פשוט לטעום ולתקן לפי ההעדפה הפרטית.

הכנה:

מאדים את הבצל ושיני השום במעט שמן עד שמתרכך
מוסיפים את הלימון הכבוש כל סוגי העגבניות
מוסיפים 2-3 כוסות מים
טוחנים לזה את הצורה בבלנדר סטיק עד שמתקבל מרק סמיך.
מוסיפים את התבלינים לפי דרגת החריפות והשומיות הרצויה.
אפשר להוסיף מים אם יצא סמיך מדי.

כשמתחיל לבעבע בעדינות מוסיפים את נתחי הדג ומבשלים על אש קטנטנה עוד 20 דקות.

להגיש עם המון לחם לבן.

במקום דג לבן אפשר להוסיף הרבה טונה מקופסא, ואז מתקבל מילוי לסנדביץ'.



אילתור על חריימהאילתור על חריימהאילתור על חריימהאילתור על חריימה
   
[] אחלה של פורום*  לאה וק*   2010-11-11 15:49 
   [] תודה  מיכל   2010-11-11 20:53 
[]  אילתור על חריימה  שמוליק   2010-11-10 07:02 
   [] נראה טוב  נעמה   2010-11-10 14:18 
   [] הערה  פיונה   2010-11-18 21:01 
      [] הסוד הוא הלימון הכבוש  שמוליק   2010-11-19 02:22 
[] בריוש מזוייף  שמוליק   2010-11-08 06:58 
   [] נראה טוב  מיכל   2010-11-08 15:12 
      [] אם תשיגי חמאה...  שמוליק   2010-11-08 15:16 
Page produced in: 0.03 Seconds.
2019-01-21 08:07 UTC

[RSS]