[Sign in][Main]

אוכל טעים לשבת

בהנהלת מיכל
 
      
 

עדשים שחורות

מיכל
2010-11-06 21:01

את העדשים מומלץ להשרות בין 4 שעות ללילה. 

מצרכים:

2 כוסות עדשים שחורות מושרות

2 כפות כמון 

מלח ופלפל 

מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה: 

מבשלים בסיר את העדשים עם מים עד כי כיסוי, כשהמים נגמרים מנמיכים את האש, מוסיפים שוב מים עד כיסוי ומוסיפים כמון  ופלפל שחור. 

כשהעדשים מתרככות מוסיפים מלח, אם צריך מוסיפים עוד מים. 

בסיום הבישול סוחטים חצי לימון ומערבבים. 

פשוט וטעים. מומלץ לאכול עם וחינה שילוב מנצח. 

בתיאבון.



עדשים שחורות עדשים שחורות
   
[] בריוש מזוייף  שמוליק   2010-11-08 06:58 
   [] נראה טוב  מיכל   2010-11-08 15:12 
      [] אם תשיגי חמאה...  שמוליק   2010-11-08 15:16 
[] עוף בלימון כבוש ועדשים שחורות  מיכל   2010-11-06 12:51 
   []  עדשים שחורות  מיכל   2010-11-06 21:01 
      [] עדשים וקטניות בסגנון הודי בכלל  שמוליק   2010-11-06 21:07 
   [] מי שקיבל משלוח בשבת מתבקש להגיב לטובת הגולשים  מיכל   2010-11-07 15:22 
      [] היה פצצה  שמוליק   2010-11-07 18:45 
         [] לימון כבוש  מיכל   2010-11-07 19:18 
            [] אני יודע  שמוליק   2010-11-08 02:39 
         [] אולי תחבר שיר  נעמה   2010-11-19 07:40 
            [] איך נבראה העמבה  שמוליק   2010-11-19 12:38 
   [] עוף ועדשים*  צפורה*   2010-11-07 18:40 
      [] יש בקשות?  מיכל   2010-11-07 19:16 
[] ברוכים הבאים לפורום  מיכל   2010-11-02 18:06 
   [] מגניב!!  פיונה   2010-11-02 21:20 
   [] איזה כיף  עדי   2010-11-03 19:05 
   [] שימי את ההודעה למעלה  נעמה   2010-12-07 16:45 
Page produced in: 0.08 Seconds.
2019-06-26 09:04 UTC

[RSS]