[Sign in][Main]

אוכל טעים לשבת

בהנהלת מיכל
 
      
 

לא

מיכל
2011-05-05 07:39

בדרך כלל כששמים קמח זה כדי שהביצה תידבק לשניצל. אבל בגלל שאני משאירה את השניצלים בבלילה אז אין צורך 


   
[] מתכון לעוף מרוקאי-מעולה*  יפית_ג*   2011-04-12 09:42 
[] הסודות האמיתיים של השניצל  מיכל   2011-04-08 19:42 
   [] אני עושה עוד דבר  סבא ג'פטו   2011-04-08 21:29 
   [] את לא שמה קמח?*  אורטל*   2011-05-05 03:05 
      []  לא  מיכל   2011-05-05 07:39 
[] מתכון לפסטיה  פיונה   2011-04-07 21:07 
   [] נראה מצוין  מיכל   2011-04-07 21:10 
   [] תמיד תהיתי על השילוב  סבא ג'פטו   2011-04-07 22:37 
Page produced in: 0.03 Seconds.
2019-06-26 09:14 UTC

[RSS]