[Sign in][Main]

אוכל טעים לשבת

בהנהלת מיכל
 
      
 

אני עושה עוד דבר

סבא ג'פטו
2011-04-08 21:29

שגורם לשניצל להיות דק-דק:

בשלב של פירורי הלחם, ואחרי שדפקתי את השניצל היטב, אני מניח את השניצל על פירורי הלחם, מכסה בשכבה של פירורי לחם, ונשען על השניצל עם כל הכובד של הגוף עם פרק כף היד.

יוצא שניצל דק מאוד, בגודל של שטיח בינוני, והפירורים דבוקים היטב.

למבינים בלבד.



תחשבו על זה רגע, תבינו לבד שאני צודק.
   
[] מתכון לעוף מרוקאי-מעולה*  יפית_ג*   2011-04-12 09:42 
[] הסודות האמיתיים של השניצל  מיכל   2011-04-08 19:42 
   []  אני עושה עוד דבר  סבא ג'פטו   2011-04-08 21:29 
   [] את לא שמה קמח?*  אורטל*   2011-05-05 03:05 
      [] לא  מיכל   2011-05-05 07:39 
[] מתכון לפסטיה  פיונה   2011-04-07 21:07 
   [] נראה מצוין  מיכל   2011-04-07 21:10 
   [] תמיד תהיתי על השילוב  סבא ג'פטו   2011-04-07 22:37 
Page produced in: 0.09 Seconds.
2019-11-12 03:15 UTC

[RSS]