[Sign in][Main]

אוכל טעים לשבת

בהנהלת מיכל
 
      
 

הסודות האמיתיים של השניצל

מיכל
2011-04-08 19:42

טוב אולי זה נשמע לכם טיפשי להכין שניצל לפי מתכון, אבל חובבי השניצל המושבעים לא מסתפקים בסתם שניצל. מבחינתי שניצל טוב הוא כזה שלא צריך להוסיף לו קטשופ או כל דבר אחר. 

 

שניצל משובח: 

קילו שניצלים (אני מעדיפה עבים) 

2 ביצים 

2 שיני שום כתושות

כפית חרדל 

פירורי לחם 

פפריקה

שבבי בצל 

אופן ההכנה:

טורפים את הביצים עם חרדל ושום ומניחים את השניצלים לפחות לחצי שעה בבלילה. 

מערבבים פירורי לחם עם פפריקה ושבבי בצל "טובלים" כל שניצל מכל הכיוונים בפירורים ומטגנים.. פשוט מעדן 


   
[] מתכון לעוף מרוקאי-מעולה*  יפית_ג*   2011-04-12 09:42 
[]  הסודות האמיתיים של השניצל  מיכל   2011-04-08 19:42 
   [] אני עושה עוד דבר  סבא ג'פטו   2011-04-08 21:29 
   [] את לא שמה קמח?*  אורטל*   2011-05-05 03:05 
      [] לא  מיכל   2011-05-05 07:39 
[] מתכון לפסטיה  פיונה   2011-04-07 21:07 
   [] נראה מצוין  מיכל   2011-04-07 21:10 
   [] תמיד תהיתי על השילוב  סבא ג'פטו   2011-04-07 22:37 
Page produced in: 0.03 Seconds.
2019-12-15 05:40 UTC

[RSS]