[Sign in][Main]

אוכל טעים לשבת

בהנהלת מיכל
 
      
 

מתכון לפסטיה

פיונה
2011-04-07 21:07

זה מתכון ששילבתי מכמה מתכונים הוא ממש פשוט ויוצא קטלני

 

2 חזה עוף

כורכום 

מלח

פלפל

2 בצל 

פטרוזיליה קצוצה

כוסברה קצוצה 

שקדים קלויים קצוצים גס

צימוקים לבנים

קינמון 

כף סוכר

בצק פילו

 ההכנה:

לבשל את החזה עוף במים עם כורכום פלפל ומלח כ20 דקות 

לחתוך לאחר הבישול לקוביות ולפורר קצת

לטגן בצל עד שנהיה שקוף 

להוסיף לעוף הקצוץ את כל המרכיבים ולערבב 

 

לשמן תבנית, למרוח עלי פילו בשמן זית ולהניח בתבנית כשחלק מהבצק יוצא מהתבנית כדי לכסות את המילוי מלמעלה. 

לשים את המילוי, ןלקפל את שארית הבצק עליו ואז להניח עוד עלה או שניים של פילו מלמעלה ולקפל אותם כלפי מטה. למרוח שמן זית מלמעלה ולהכניס לתנור ב180 בערך חצי שעה עד שהבצק משחים

לפזר למעלה אבקת סוכר 



פיונה+שרק=אהבה לנצח
מתכון לפסטיהמתכון לפסטיה
   
[] הסודות האמיתיים של השניצל  מיכל   2011-04-08 19:42 
   [] אני עושה עוד דבר  סבא ג'פטו   2011-04-08 21:29 
   [] את לא שמה קמח?*  אורטל*   2011-05-05 03:05 
      [] לא  מיכל   2011-05-05 07:39 
[]  מתכון לפסטיה  פיונה   2011-04-07 21:07 
   [] נראה מצוין  מיכל   2011-04-07 21:10 
   [] תמיד תהיתי על השילוב  סבא ג'פטו   2011-04-07 22:37 
[] למה אי אפשר להכניס תמונות??  פיונה   2011-04-07 21:04 
   [] תמונות  מיכל   2011-04-07 21:07 
Page produced in: 0.03 Seconds.
2019-06-26 07:46 UTC

[RSS]